Let op: bestellingen via de browser Safari (van Apple) kunnen wat moeilijkheden opleveren bij een Ideal betaling. Tip is daarom met een andere browser te bestellen (dus via Internet Explorer, Chrome, Edge)

Speeldata en reservedata

Nuttige informatie

Passy Pôle: starttijd voor het iepenloftspul zelf is 21.00 uur, maar er is ook een zeer interessant voorprogramma om alvast in de sfeer te komen. Op de Passy Pôle leer je Waling Dijkstra alvast een beetje kennen en kun je de passies beleven van Waling Dijkstra. Dit voorprogramma is van 19.30 tot 21.00 uur. Eerst op de Passy Pôle betekent eerst op de tribune. Voor meer informatie over de Passy Pôle, klik hier.

Parkeren: er is gratis parkeergelegenheid aan de buitenrand van het dorp Spannum. U kunt de aanwijzingen volgen van onze parkeerbeheerders.

Wel of niet doorgaan van een voorstelling: mocht een voorstelling onverhoopt niet door gaan, dan wordt dit diezelfde avond tussen 18.00 en 19.00 uur bekend gemaakt op www.watbistoleaflik.nl en op onze Facebook en Instagram pagina. De tickets zijn dan geldig op de hierboven aangegeven reserveavond.

Slecht ter been?: bent u slecht ter been en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om bij ons iepenloftspul te komen? Neem dan contact met ons op via info@walingdijkstraspannum.nl en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Het iepenloftspul is minder goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel in verband met onverhard terrein.