Meespelen in Iepenloftspul Wat bisto leaflik?

Wil jij meespelen in het Iepenloftspul over Waling Dijkstra? Geef je dan op en kom op dinsdag 27 of donderdag 29 september naar een improvisatieavond!

Onze regisseur zou dan heel graag kennismaken met potentiële toneelspelers die graag mee willen doen aan ‘Wat bisto leaflik!?’ We hopen natuurlijk zoveel mogelijk spelers uit Spannum en omstreken een rol te kunnen bieden, maar er is daarnaast ook ruimte voor talenten uit andere windstreken.

LET OP: Het is geen auditie (dus zenuwen thuis laten), maar meer een leuke, gezellige speelavond, waarin we aan de hand van improvisatie-opdrachten de vloer op gaan!

Opgeven kan t/m 24 september via info@walingdijkstraspannum.nl . Daarbij graag vermelden of je ervaring hebt met toneelspelen en op welke van beide data je beschikbaar bent. We delen je dan in op 1 van de 2 avonden.

Alvast goed om te weten: Repetitieavonden zijn op dinsdag en donderdag en starten op 10 januari 2023. Niet iedereen hoeft altijd op beide avonden aanwezig te zijn, dat hangt af van je rol.